Annons

Tutti Johansson Falk hoppar av

Landskronas före detta kommunalråd Tutti Johansson Falk har de senaste mandatperioderna varit politiker i Region Skåne. Innevarande mandatperiod är hon ledamot i den regionala tillväxtnämnden och ersättare i regionfullmäktige. Från och med nästa möte den 26 februari har hon emellertid sagt upp sig från samliga uppdrag. Hon betonar dock att det inte har att göra med den kontrovers som för tillfället råder mellan den styrande femklövern i Region Skåne och hennes partikamrater i Landskrona.
– Inte på något vis. Jag har sagt upp samtliga mina ideella engagemang. Inte bara de politiska, säger hon till Landskrona Direkt och förklarar.
– Anledningen är att jag har fått ett nytt jobb. Jag ska bli kommunikationschef för MAX IV Laboratory, eller MAX-lab i Lund som det kallas, och det jobbet kommer att kräva hårt arbete och hundra procent fokus. Därför har jag beslutat att lägga politiken på hyllan.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser