Annons

Falcons P99 till SM-finalspel

Den gångna helgen deltog Falcons P99:or i innebandy-SM för ungdomar som gick av stapeln i Dalby. I lördagens gruppspel ställdes man mot SödraDal och Malmö FBC.

Första matchen spelades mot SödraDal som var taggade för revansch efter förlust i en seriematch helgen innan. Matchen blev mycket jämn och var spännande ända in i slutet. Falcons gjorde tidigt 1-0 genom Elias Svensson assisterad av Carl Thulin, men kort därefter fick SödraDal två snöpliga mål och tog över ledningen. Även denna ledning stod sig kort när Falcons kvitterade fyra minuter senare efter ett backskott av Isacc Petersson. Lagen gick till pausvila med resultatet 2-2.
I andra perioden var lika jämn som den första och lagen bjöd varandra inte på mycket. Men med fyra minuter kvar av matchen lyckades Falcons göra 3-2 efter ännu ett backskott, denna gången från Karl Hansson. Ett resultat som stod sig matchen ut.

Annons
 

Den andra matchen följde direkt på den första, det var bara en halvtimmes vila mellan, och vinst i den skulle innebära gruppseger. Malmö FBC stod för motståndet och även denna match blev jämn och spännande.
Falcons gjorde 1-0 15 minuter in i första perioden efter en frislagsvariant av Joel Olsson och Linus Malmström. Linus stod för målet och Joel för assisten. En ledning som, trots en del halvchanser för Malmö mot slutet, höll hela vägen.

Därmed är Falcons P99:or kvalificerade för SM-finalspelet som avgörs i Falun den 1-2 mars.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser