Annons

SD vill se utveckling inte avveckling

Nu ger sig också Sverigedemokraterna in i debatten om Landskrona lasarett och uppmanar den styrande femklövern ((M, FP, C, KD och MP) i Region Skåne att ge tusan i att avveckla Landskrona och istället bidra till en positiv utveckling i en redan hårt prövad stad.

Stefan Olsson (SD) är upprörd och menar att Region Skåne sätter Landskrona på undantag och sviker medborgarna.
– Det har lagts ned en vårdcentral och nu verkar det som om de tänker ersätta den med att avveckla lasarettet och låta det bli en vårdcentral istället. Det är sjuk politik istället för sjukvårdspolitik. Det verkar inte bättre än att de överenskommelser som Landskrona gjort med Region Skåne inte är värt någonting. Nu måste vi agera gemensamt över partigränserna och sätta stopp för avvecklingen av Landskrona från Region Skånes sida.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser