Annons

Stängt på polishuset

Just nu håller man på att renovera polishuset i Landskrona. Detta får till följd att man tvingas stänga ett par dagar nästa vecka.
– Vi kommer att ha stängt måndag till och med onsdag. Vi renoverar för att vi har haft problem med mögelförekomst i, främst, fönsterpartier. Dessutom skall vi öka boendeytan för främst personal i yttre tjänst, säger stationschef Jörgen Petersson och hänvisar eventuella besökare till grannkommunerna. – De som har ärenden i fråga om pass och liknande så rekommenderar vi att man besöker Helsingborgs eller Lunds polishus. I de fall det handlar förhör eller dylikt så svarar de enskilda utredarna för att de berörda personerna kommer in i polishuset.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser