Annons

Mellandagar med fotbollsgodis

Att titta på fotboll i Landskrona Idrottshall under julhelgen har under flera decennier varit en fin tradition. I många år var det Landskrona BoIS som arrangerade cupen och det är många blivande storstjärnor som visat upp sig i Landskronas förnämliga idrottshall.
–  Sedan sex år tillbaka är det vi i BK Landora som bjuder in. Förra året tog vi steget fullt ut och bjöd in till Julcup i fler klasser och i år utökar vi ytterligare och håller på i fem hela dagar. I årets turnering deltar hela 104 lag som är geografiskt väl spridda över hela Skåne, meddelar BK Landoras ordförande Janne Stenblom.
 
– Ambitionen med cupen är att utnyttja vår unika idrottshall och göra en turnering som bjuder på det lilla extra både för spelarna och för publiken. Vi har hela tiden en Dj på plats som ser till att stämningen är på topp, spelarna presenteras vid en inmarsch och med jämna mellanrum dyker det upp lite fotbollskändisar som prisutdelare, säger Janne Stenblom och utlovar att bland andra Jörgen Pettersson, Johny Lundberg och stadens färskaste stjärna, Erik Andersson, kommer på besök.
–  Den alltid lika generöse Jonas Olsson har dessutom skänkt en matchtröja från WBA som lottas ut i vårt fullmatade lotteri. Det är med andra ord goda förutsättningar för fem riktigt härliga fotbollsdagar i Landskrona Idrottshall, avslutar cupgeneralen.

Första avspark i BK Landoras julcup  är den 26/12 kl. 08.00 och sista finalen spelas på kvällen den 30/12.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser