Annons

Falcons P12 har ångan uppe

På lördagskvällen var Falcons P12-lag på bortabesök i Ljungbyhed och mötte Åby/Klippan. Det skulle visa sig bli en förkrossande seger för Falcons-killarna som vann med hela 16-2.
Falcons dominerade från första stund och när väl första målet trillade in bakom hemmamålvakten så blev det ”proppen ur”. I ganska jämn ström trillade målen in och periodresultatet skrevs till 0-7.
– Från perioden minns vi framförallt ett riktigt bra power-play.  Under säsongen har vi tränat in några uppställningar i power-play och därför var det extra roligt att få se när Jakob Bjarke, med utgångsposition bakom mål, kunde få in ett  zorromål, säger lagets tränare Jakob Ohlsson.

Efter en målmässigt jämn mellanperiod  2-3 enades Falcons om att strunta i vad det stod på resultattavlan och bara fortsätta spela enkel innebandy med snabbt passningsspel.
–  Karl Hansson svarade för en delikatess när han med hög fart trampade upp längs med sargen och kom ner bakom motståndarmålet, avvaktade, vände upp och la en perfekt passning in till en fristående Jakob Bjarke – riktigt snyggt gjort, berömmer tränaren men betonar att samtliga spelare svarade för mycket fina prestationer.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser