Annons

BoIS får stöd för Avspark

Landskrona BoIS har beviljats ett bidrag på 20 000 kronor från Skandias projekt ”Idéer för livet”. Det rör sig om ett av BoIS samhällsprojekt Avspark, som handlar om att hjälpa ett antal ungdomar, som missköter skolan och lever i kriminella miljöer, att hitta tillbaka till samhällslivet och bryta utanförskapet.
– Många barn och ungdomar i Landskrona har en jobbig social situation och riskerar att hamna snett i tonåren. Tillsammans med skolan handplockar och kontaktar vi nu ett tiotal pojkar. Vi erbjuder dem att gå med i projektet Avspark där vi stöttar dem på olika sätt så att de bättre kan sköta skola och fotbollsträning, säger Mats Persson, ansvarig för samhällsfrågor hos Landskrona BoIS.

Avspark ansluter också till ett annat av BoIS samhällsprojekt, Startelvan, som arbetar med att hjälpa ungdomar att komma in på arbetsmarknaden. Det här projektet stöds bland andra av EU.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser