Erik Andersson åter i startelvan

Idag spelar BoIS årets sista match i Superettan då man möter Halmstad BK på bortaplan. Klockan 15.00 blåser domaren igång den betydelselösa matchen. Motivationen ligger i att BoIS kan ta sig upp till femte plats om man vinner och Ängelholm tar minst en pinne mot Ljungskile. Värdet av att avsluta en säsong med segrar är också högt.

Med på plan från start är 15-årige Erik Andersson som gjorde 1-0 i sin debut i måndags men Mohammed Zaaroura får sätta sig på bänken igen efter att Philip Andersson är tillbaka efter avstängning. En som missar matchen är Ivo Vazgec som fick se rött mot Jönköping och det betyder att det är Niklas Uddenäs som står mellan stolparna i årets sista match. Noterbart är också att Fredrik Olsson är med från start i anfallet och att hans kollega Luka Mijaljevic får börja som avbytare.

Så här ser BoIS startelva ut.
Niklas Uddenäs, Max Mölder, Fredrik Liverstam, Philip Andersson, Martin Rudolfsson, Surprise Ralani, Fredrik Svanbäck, Erik Andersson, Mathias Andersson, Fredrik Olsson och Fredrik Karlsson.

Till arkivet