Annons

Rytmisk gymnastik i helgen

På lördag arrangerar Landskrona Kvinnliga GF en regiontävling i rytmisk gymnastik i Glumslövs Idrottshall. Första tävlingsstart är klockan 10.00 då miniorerna intar hallen innan ungdomarna börjar klockan 11.15. Klassen duo och quatro avgörs 13.30.
Efter en prisutdelning är det dags för ungdoms- junior- och seniortrupperna att göra upp klockan 14.45, 15.15 respektive 17.15. Heldagen avslutas med ytterligare en prisutdelning.

För publik och anhöriga finns fika till försäljning.
– Som vanligt har LKGFs föräldraförening ett litet Café i hallen där man kan köpa fika. Vi har dessutom såväl lotteri med fina priser som en liten shop. Det kanske är dags att börja tänka på julklapparna, hälsar Jenny Engdahl-Petersson från LKGF.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser