Träningens dag på lördag

I Stockholm drog Friskis & Svettis i gång ”Träningens dag” i syfte att få hela Stockholm i rörelse. Nu hakar Skåneföringarna på, för att samma våg av rörelse ska nå även de sydligare bredgraderna i landet. På lördag är det dags och träningsdagen är helt kostnadsfri.
– Vi hoppas att alla gillar vårt initiativ och deltar med den lust och med den glimt i ögat vi är kända för, säger Jan Trygg,  ordförande i Friskis & Svettis i Landskrona.
–  Vi har ju en ”Kanelbullens dag” och då är det ju inte mer än rätt att vi får en ”Träningens dag”, menar Jan Trygg och hoppas att fler ska följa efter.
I år Stockholm och Skåne. Nästa år hela Sverige.

För att nå så många som möjligt är dagen öppen för såväl gamla medlemmar och för dem som aldrig tidigare satt sin fot på Friskis & Svettis.
– Under hela dagen körs korta pass med varierande innehåll och intensitet. Man kan kombinera olika passtyper och röra sig mellan lokaler och träningsformer, avslutar Jan Trygg och rekommenderar ett besök på www.friskissvettis.se/landskrona för ett komplett schema över lördagens aktiviteter i Landskrona.

Till arkivet