LandskronaGalan den 5 april

De gångna fem åren har LISA – Landskrona Idrottens Samorganisation arrangerat Landskrona Idrottsgala. Succé varje år. Den 5 april 2013 är det tänk att galan ska blomstra ytterligare och då växa ut och bli LandskronaGalan.

Inför stadens stundande 600-års jubileum väcktes frågan om att utveckla konceptet och bredda galan med att även bjuda in och hylla näringslivet i staden och nu är alltså processen igång.
– Kommunen har varit på oss och vill att vi ska vara lite bredare, att vi tillexempel ska ha prisutdelningen för årets Landskronit och någon av stans företagare, sa Gunnar Nilsson till Landskrona Direkt för ett par veckor sedan.
– Det var lite av en förutsättning för att de skulle vara med och sponsra.

LandskronaGalan får underrubriken Idrott & Näringsliv.
– Vi hoppas kunna bygga en gala för framtiden där fler underkategorier kan medverka, säger Camilla Plate på CA Event, projektledare för LandskronaGalan.

Konceptet kommer att kännas igen från idrottsgalan. Stadens duktiga idrottsutövare kommer att hyllas men även näringslivsrepresentanter kommer att få inta scenen i annan skepnad än som sponsorer.  Priser kommer att delas ut i en mängd olika kategorier, varvat med dans, musikunderhållning och stand-up under ledning av välkänd konferencier.
– Nu väntar ett intensivt arbete med att säkra ekonomin och bygga det nya konceptet, säger Camilla Plate.

Som arrangör för galan står LISA och Utvecklingsstiftelsen i samarbete med
Landskrona Stad.


Härlig stämning på idrottsgalan 2012.

Till arkivet