Annons

Mer än idrott på Idrottsgalan

I fredags togs beslutet, enligt Gunnar Nilsson, ordförande i arrangerande Landskronas idrottsföreningars samorganisation, LISA, att det kommer att bli en idrottsgala i Landskrona även 2013. Med all sannolikhet kommer det även att bli mer än en idrottsgala.
– Kommunen har varit på oss och vill att vi ska vara lite bredare, att vi tillexempel ska ha prisutdelningen för årets Landskronit och någon av stans företagare, säger Gunnar Nilsson.
– Det var lite av en förutsättning för att de skulle vara med och sponsra, säger han vidare.

Annika Borgelin på CA Event, vilka har stått för det praktiska tidigare år, lägger dock in en brasklapp.
– Vi har fått muntligt ok gällande nästa års gala från ett par håll men jag vill ha skriftligt innan jag går ut och säger att det är hundraprocentigt klart. Undertecknandet äger rum i början av nästa vecka, säger hon.

Annons
 

Trots att idrottsgalan kommer att dela ut utmärkelser till mer än idrotten så är det fortfarande där fokus kommer att vara.
– Det är precis som tidigare. Det har varit en idrottsgala och så kommer det även att vara nästa år även om vi kommer att ha en del andra inslag, säger Gunnar Nilsson.

Med tanke på att beslut om galan just tagits är inget av det praktiska klart i dagsläget.
– Det ligger fortfarande på ritbordet. Men vi ska snart träffa CA Event, vilka varit med och arrangera tidigare år, och sedan får vi se vad vi kan hitta på. En stor härlig gala i idrottens tecken kan jag dock lova redan nu att det blir, avvslutar LISA-ordföranden.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser