Annons

Belgisk seger i Bowls

Curla.nu i Landskrona stod för fjärde året som värd för Nordic Open i Short Mat Bowls. Denna från grunden brittiska sport växer nu snabbt i Sverige och Norge och i år deltog tjugo lag med vardera tre spelare från Sverige, Norge och Belgien.

Efter en intensiv helg med många jämna och bra matcher stod finalen på söndagseftermiddagen mellan lag Theunissen från Belgien och lag Almén från Strömstad. Denna gång stod flamländarna inte att stoppa. En mycket jämn match där lag Theunissen vann med 2-0 i set.

Annons
 

Lag Curla.nu från Landskrona slutade på en mycket hedrande niondeplats bland alla dessa mycket rutinerade tävlingsspelare.
Matchen om tredjeplats stod mellan lag Andersson från Ödeborgs IF i Färgelanda som besegrade lag Jerkeryd från Stockholm.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser