Annons

Lantz blir tränare

Igår avgjorde Marcus Lantz matchen mot Falkenberg med sitt 2-1 mål och nu ser han fram emot en spännande avslutning på säsongen och på sin karriär som fotbollsspelare.
– Det har varit en tung säsong. Jag missade första halvåret men nu hoppas jag att jag får avsluta min fotbollskarriär snyggt, sa han efter matchen och gjorde klart för den samlade pressen att han lägger av med den aktiva fotbollen efter säsongen.
– Jag vill kunna röra mig normalt när jag blir äldre, förklarade den snart 37-årige mittfältaren med ett snett leende.

Mycket lutar dock åt att han kommer att fortsätta inom sporten.
– Under hösten ska jag gå den näst högsta tränarutbildningen och det är klart att jag har en tränarsyssla i tankarna. Men var det blir är inte klart. Vi har dock starka funderingar på att flytta till Göteborg eftersom min fru jobbar där och någon brist på klubbar är det ju inte i och kring den staden.

Annons
 

I Helsingborg har han en klädbutik tillsammans med Ängelholms tränare Joakim Persson men om han kommer att öppna en affär även i Göteborg låter han vara osagt.
– Vi får se vad som händer i framtiden, avslutar han.


Marcus Lantz kan skönja slutet på sin spelarkarriär.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser