Annons

Öppen läsecirkel och bokfrukost

Två program som Landskrona stadsbibliotek arrangerar om cirka en månad kan man engagera sig i redan nu; bokfrukost och öppen läsecirkel.

Den som har läst en eller flera bra böcker i sommar kan samla ihop läsupplevelserna och ta med dem till biblioteket fredagen den 31 augusti, kl 10, då kan du äta frukost på biblioteket och samtidigt tipsa andra om din bästa sommarläsning. Personal från biblioteket finns på plats och caféet är öppet. Det är ingen föranmälan till bokfrukosten.

Annons
 

Den öppna läsecirkeln kommer i höst handla om nutida amerikanska författare.
– Den första träffen är lördagen den 8 september kl 11 då vi pratar om Junot Diaz roman Oscar Waos korta förunderliga liv. Efter den åttonde diskuterar vi Falling man av Don Delillo (6 oktober), Lark & Termite av Jane Anne Phillips (10 november) samt Det stora huset av Nicole Krauss (8 december). Alla träffar sker på lördagar kl 11. Man behöver inte anmäla sig till den öppna läsecirkeln i förväg och man kan komma en gång eller fyra gånger, meddelar bibliotekarie  Annika Liljengren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser