Annons

Philip Andersson avjorde mot Brage

BoIS vann med 1-0 över IK Brage på lördagen och segern var minst sagt rättvis. Det kunde dock slutat annorlunda. Brage fick en straff efter en knapp halvtimme då Philip Andersson fått bollen på handen. Straffen slogs dock över och sedan var det mest BoIS för hela slanten.
I andra halvlek ökade BoIS tempot. Bland annat såg Mathias Andersson att Brageförsvaret hade att göra. Länge verkade det dock som att gästerna skulle lyckas hålla nollan, bland annat genom ett par fantastiska räddningar av Gerhard Andersson i Bragemålet.
I den 88:e minuten kom dock det förlösande målet efter en högerhörna. Bollen skarvnickades av Linus Olsson till Philip Andersson som styrde bollen i mål.
– Jag är nöjd med killarnas insats idag. Dom visade ett stort mod i denna viktiga match. En svala gör dock ingen sommar. Nu gäller det att hålla fokus framåt, sa Henrik Larsson efter matchen. Bäst på plan var Mathias Andersson.
– Det var kul att spela idag. Jag hade mycket spring i benen. Det kändes som en sådan match då bollen inte ville in hur mycket vi än skapade. Därför var det fantastiskt skönt att se Philips boll gå i mål, säger Mathias Andersson.
Noterbart är att publiksiffran var så låg som 2117.

Annons
 

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser