Annons

Fredrik Karlsson akut till sjukhus efter segermatchen

Innan BoIS match mot Umeå i lördags kände sig anfallaren Fredrik Karlsson lite hängig. Han gjorde dock ett inhopp och avgjorde matchen med att göra 2-1. Efter kampen fick han ont i magen och tog sig snabbt till sjukhus för akutvård och där kunde de konstatera att han hade en inflammation i blindtarmen.

Någon operation blev det inte. Det är dock mycket tveksamt om han kan vara med i matchen mot Brommapojkarna på lördag.
– Han går på antibiotika och har inte tränat i veckan. Vi får avvakta träningen imorgon, fredag innan vi tar beslut, säger BoIS assisterande tränare Hans Eklund.

Annons
 

Frågetecknena är fler gällande truppen som reser till Stockholm efter morgondagens träningspass. Ett flertal spelare har missat träningar i veckan på grund av sjukdomar och skador.
– Det har varit en ganska tuff att få till riktigt bra träningspass. Fredrik Olsson har smärtor i sin vad, Robin Eliasson Hofsö ont i ljumsken och Mathias Unkuri har problem med en höft. Dessutom har Marcus Lantz fått ont i knäet, säger Hans Eklund och fortsätter.
– I början av veckan hade Linus Malmkvist ont i sin fot samtidigt som Jesper Lundberg och Fredrik Liverstam varit sjuka. De tränade dock på onsdagen och vi får hoppas att de kan åka med till Stockholm.

Vilka som åker till Stockholm för den viktiga lördagsmatchen mot Brommapojkarna avgörs alltså efter träningen imorgon fredag. Klart är dock att Patrik Åström inte åker med.
– Han stannar hemma. Vad det gäller övriga spelare så kan vi inte annat än hålla tummarna, avslutar tränaren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser