Annons

Landskrona Datorbutik slår igen

För drygt nio år sedan slog Mikael Lindell och Magnus Olsson upp den första renodlade datorbutiken i centrala Landskrona. Men konkurrensen i branschen är stenhård och detta har fått till följd att de båda datorentusiasterna väljer att stänga butiken.
– Vi har inte kunnat locka tillräckligt många Landskronabor till oss. De flesta väljer att handla genom de stora kedjorna eller så handlar man via nätet, säger Mikael Lindell.

Det är dock inte bara konkurrensen som fått de båda att ge upp.
– Vi har även haft stora problem med inbrott och fönsterkrossning. Man tappar helt enkelt sugen när man kämpar och sedan får se hur andra förstör det man försöker bygga upp. Det är helt enkelt inte kul att driva butiken längre, säger Magnus Olsson.

Annons
 

Med andning av att man stänger håller man på att sälja ut vad som står på hyllorna.
– Vi har inga supererbjudanden men det är klart att det är roligare att sälja än att skicka tillbaka varorna till leverantörerna. Därför kör vi någon vecka till innan vi låser dörren, avslutar Magnus Olsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser