Annons

Två stölder från åldringar

På måndagen råkade två äldre damer ut för tjuvar. Den första incidenten inträffade strax efter klockan 12 på Slottsgatan. En kvinna som just hade varit på banken fick en fråga av en annan kvinna var sjukhuset låg. Då hon svarade tackades hon genom att få ett halsband och ett armband påhängt sig. Det visade sig dock att kvinnan som hängde på henne smyckena passade på att stjäla ett armband och en klocka.

Den andra stölden ägde rum i en lägenhet på Segergatan vid 17.30-tiden. Damen som bodde i lägenheten fick då besök av en kvinna som uppgav att hon kom från Försäkringskassan och skulle ta hennes blodtryck. När hon väl lämnat lägenheten fattade den äldere kvinnan misstankar och efter att ha konsulterat dottern så visade det sig att det försvunnit några bankkort samt 200 kronor i kontanter. Troligtvis har bedragaren haft en medhjälpare som smugit sig in under tiden blodtrycket kollades.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser