Annons

Yxrånare fick inget byte med sig

En maskerad ung man försökte på fredagseftermiddagen råna en jordgubbsförsäljare vid Konsumbutiken på Pjäsgatan i Landskrona. Det var vid 15-tiden som mannen kom fram till den 20-åriga tjejen och krävde att få hennes pengar. I stället för kontanter tog tjejen fram en burk med orange tårgassprej och sprejade rånaren i ansiktet. Han blev då så ursinnig att han måttade ett slag med yxan innan han försvann springande från platsen. Jordgubbsförsäljaren skadades inte värre än att hon själv kunde söka vård för såret som uppstod efter yxhugget.
Trots att ett flertal vittnen såg händelsen lyckades inte de polispatruller som omedelbart kom till platsen finna den misstänkte.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser