Annons

Det händer i helgen

Helgen innan det är karneval brukar vara lugn. Lite smått och gott händer dock. Bland annat är det traditionell sommarloppis på Hvens Hembygdsförening imorgon lördag mellan klockan 12-15. Mer om den kan du läsa här. Samtidigt som man stänger på Ven är vildsvinet och lammet färdiggrillat hos Ola Svensson som driver Restaurang Clubhouse vid golfbanan i Häljarp. Det blir även musikunderhållning som börjar klockan 17.00. För musiken svarar banden Phenomen och Road Riders. Tänker du stanna i Landskrona kan du se 50/50 spela ”opluggat” på Fellini på lördagskvällen med start klockan 19.00. En skön avslutning på helgen får man om man beger sig till Borstahusens Kapell på söndag klockan 18.00. Där kan man lyssna till vackra tongångar av barytonsångaren Jens Persson samt pianisten Stefan Mårtenson. Temat är Romans i sommarkväll. På Biohuset Maxim visar man Ice Age 4 samt The Amazing Spiderman i helgen. Mer information om filmerna samt vilka tider som gäller hittar du på Biohusets hemsida. Du vet väl att du numera kan ta båten till Köpenhamn på lördagarna? Det är Jeppe som avgår varje lördag klockan 12.00. Klicka här för att få information om biljetter med mera.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser