Annons

Christer Pålsson troligtvis ny stadsdirektör

Det rekryteringsbolag som Landskrona stad engagerat i sökandet efter en ny stadsdirektör har nu förordat Bromöllas kommunchef, Christer Pålsson, till tjänsten. – Det stämmer att han erbjudits den vakanta tjänsten, säger kommunalråd Cecilia Lindell (M). – Jag vet dock inte var vi står just nu. Det är Torkild (Strandberg) och Stefan (Johansson Tf. stadsdirektör) som varit involverade i anställningsprocessen, säger hon som tillsammans med det tredje kommunalrådet Niklas Karlsson (S) endast träffat Christer Pålsson vid ett tillfälle. – Jag kan inte säga så mycket mer då jag inte varit med i processen, säger hon. Om Christer Pålssons kapacitet på tjänsten kan kommunalrådet inte säga något idag. – Jag har inget att relatera till, säger Cecilia Lindell som dock hoppas på en snar lösning. – Stefan har fått göra dubbla jobb och här finns att göra, säger hon vidare. Nu ska ska facken säga sitt i MBL-förhandlingar och sedan ska ett formellt beslut tas av politikerna i kommunstyrelsen. – Detta sker antagligen i augusti, avslutar Cecilia Lindell.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser