Annons

Presidentbyte i Lions Club Landskrona/Citadella

Vid Lions Club Landskrona Citadellas sista möte före sommaruppehållet skedde det sedvanliga presidentbytet. Som ny president tillträder Ingegerd Persson. Våren har varit en hektisk period för Lions Club Landskrona/Citadella med två stora aktiviteter – Distriktsmöte med alla skånska klubbar representerade och den sedvanliga mannekänguppvisningen på Landskrona Teater. I maj avverkades den årliga golftävlingen och vinnare blev den tillträdande presidenten, Ingegerd Persson. – Nu har vi ett välförtjänt sommaruppehåll och till hösten satsar vi åter på vår populära aktivitet – Sköna söndag – som i år äger rum den 28 oktober, kl. 12.30 – 16.30, Folkets Hus i Landskrona, meddelar Cornelia Opitz-Reinholdz. – Vi hoppas på många nya och intressanta utställare. Under hela sommarperioden arrangerar Lions Club Landskrona/Citadella tillsammans med Wormo Landskrona loppmarknader utomhus vid Dammhagskolan i Skolallén. Följande lördagar är planerade: 7/7, 28/7, 1/9, 29/9 samt den 27/10 – mellan 09.00 – 13.00. Ring 0418 – 41 18 06 för att boka bord eller ställa ytterligare frågor. – Som sagt, Lions Club Landskrona/Citadella jobbar hårt för att få ihop medel till att hjälpa andra med!, avslutar Cornelia Opitz-Reinholdz.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser