Annons

BoIS testar brassar efter Umeå-matchen

Idag möter BoIS bottenplacerade Umeå på bortaplan. I förhand kan det tyckas bli en enkel uppgift att besegra norrlandslaget som endast lyckats kamma hem en trepoängare såhär långt. BoIS dras dock med anfallsproblem. Fredrik Olsson är i och för sig tillbaka i truppen men samtidigt har Mathias Unkuri tvingats lämna återbud på grund av skada. Dessutom har som bekant Sonny Karlsson lämnat BoIS. – Det är inget optimalt läge men någon kris är det inte. Sådan är fotbollen, är Henrik Larssons kommentar. Efter Umeåmatchen är det speluppehåll i nästan tre veckor. Om pausen kommer lägligt eller ej vill inte tränaren spekulera i. – Det uttalar jag mig om efter matchen mot Umeå. Uppehållet börjar med att spelarna har en veckas semester innan träningen drar igång igen. Då kommer BoIS att testa två brasilianska spelare. Det handlar om defensive mittfältaren Felipe, en 20-åring från Batatais U 20-lag och högerforwarden Julio, 19 år, som tillhör U 20-laget i brasilianska CA Juventurs. BoIS-truppen som tar flyget till Umeå idag: Ivo Vazgec, Niklas Uddenäs, Linus Malmqvist, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Fredrik Liverstam, Max Mölder, Alexander Zaim, Mohammed Zaaroura, Marcus Lantz, Fredrik Svanbäck, Mathias Andersson, Surprise Ralani, Linus Olsson, Belvin Licina, Fredrik Olsson, Luka Mijaljevic, Jesper Lundberg, Robin Hofsö.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser