Annons

Polisen drog vapen vid storbråk

Det krävdes dragna pistoler av polisen för att stävja ett bråk mellan två familjer vid 15-tiden på midsommardagen. Upprinnelsen till bråket uppgavs vara att en kvinna och hennes familj hotades med ett pistolliknande föremål av en man i 30-årsåldern. Under tumultet körde en av kvinnans släktingar på mannen med pistolen vilket gjorde att han fick föras till sjukhus med misstänkt punkterad lunga.

Efter att polisen lyckats lugna ner stämningen med dragna vapen greps två personer varav en, mannen som körde på 30-åringen, fortfarande sitter anhållen misstänkt för mordförsök. Ytterligare två personer togs in för förhör.

Annons
 

Polisen har beslagtagit det misstänkta vapnet som användes vid hotet. Troligtvis är det en äldre fejd som ligger bakom bråket.
– Vi har varit på adressen tidigare då de båda familjerna råkat i luven på varandra men exakt vad som ligger bakom vet vi inte, säger Eva-Lotta Trudedsson-Hermansson, informatör på polisen i Helsingborg.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser