Annons

Andra raka förlusten för BoIS

Det var strålande vackert på Stadsparksvallen i Jönköping på onsdagskvällen. Vädret alltså. De 1964 åskådarna fick se hemmalaget ta en rättvis seger med 2-0 och därmed inkasserade BoIS sin andra raka förlust.

Första halvlek började ganska avvaktande. Båda lagen hade några halvchanser men i slutet av halvleken ökade Jönköping takten och närmade sig målet. Men Ivo Vazgec i målet ville annorlunda.
I andra halvlekens 13:e minut lyckades dock Branimir Hrgota ge hemmalaget ledningen. Det var Robert Gojani som slog ett inlägg längs marken som nådde Hrgota i högerkanten av straffområdet. Och den erkänt vasse målskytten gjorde inget misstag.

Annons
 

Det märktes tydligt att BoIS hade flera offensiva spelare borta. Henrik Larsson försökte med att byta ut Linus Olsson för Sonny Karlsson och några minuter senare bytte han ut Thomas Raun mot Mathias Unkuri. Jönköping spelade dock intelligent och i den 75:e minuten gjorde Ivo Vazgec ner Branimir Hrgota med gult kort och straff till följd. Hrgota slog straffen själv och gjorde 2-0. Jönköping fortsatte att ha full kontroll och det var närmare 3-0 än 2-1 innan domare Magnus Alsén blåste av matchen efter tre tilläggsminuter.

Noterbart är att den 19-årige Jesper Lundberg gjorde preiär i den randiga tröjan när han ersatte Fredrik “Mini” Svanbäck i den 83:e minuten.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser