Annons

Gymnast fick internationell rutin i Israel

Emma Lindahl från Landskrona Kvinnliga GF har varit i Ashdod, Israel och tävlat. 14-åringen tävlar som junioroch ställdes mot 20 tävlande från olika länder, däribland Ryssland, Uzbekistan, Norge och Australien.

– Det blev en tuff vecka för Emma som först DM-tävlade i Staffanstorp på nationaldagen då hon slutade på en bronsplats. Direkt efter tävlingen flög hon till Israel och hade tävling fredag och lördag,
berättar hennes tränare Linda Molin.

– Emma lyckades i favoritredskapet boll köra ett jättefint program utan några misstag. I kägelprogrammet gick det något sämre men hon lyckades trots detta få fina poäng av alla domare. Bandprogrammet har inte varit Emmas favorit då hon den senaste tiden lyckats trassla mycket. Så hon var extra nervös inför bandet men lyckades utföra det kanonbra, säger den stolte tränaren.

Annons
 

Efter två intensiva och framgångsrika tävlingsdagar blev det sightseeing i Jerusalem, en  upplevelse bara det.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser