Annons

BoIS-tränare tror på snabba omställningar

Det är tätt mellan matcherna för Landskrona BoIS. I måndags besegrade laget Ljungskile och idag, torsdag styrs kosan mot Vångavallen i Trelleborg för en ny drabbning.

Trelleborg som förra året spelade i Allsvenskan har haft en tuff vår och har endast lyckats spela hem sex poäng vilket placerar dom på kvalplats till division 1. BoIS tar, om än kanske tillfälligt, hand om andraplatsen vid seger. Noterbart är dock att de randiga haft svårt att hävda sig på bortaplan och har endast inkasserat en trepoängare utombys.
Trelleborg har och andra sidan bara en seger på hemmaplan då man besegrade Umeå för en månad sedan.
– Jag är överraskad över deras kräftgång. Jag höll de som större favoriter än Halmstad, säger BoIS assisterande tränare Hasse Eklund om Trelleborgs säsong.
– Men de är ett bra lag och de är säkert anfallslystna efter ett längre speluppehåll.

Annons
 

Det märktes tydligt i BoIS match mot Ljungskile att man spelade ett längre spel och så kan det mycket väl bli även i Trelleborg.
– Jag tror inte att de kommer att låta oss spela något utpräglat kortpassningsspel så mycket pekar mot att vi kommer att köra med snabba omställningar.

BoIS trupp inför matchen är den samma som senast mot Ljungskile med undantaget att man låter Fredrik Olsson, som sträckte baksidan av låret då han gjorde 1-0 i måndags, få vila. Någon allvarlig skada är det dock inte och allt pekar mot att han kan vara med i matchen mot Öster den 17 juni.
Med i truppen är dock såväl ”Surprise” som Marcus Lantz men ingen av dom lär spela 90 minuter.
– Surprise kanske kan gå för fullt i 15-20 minuter och kan vara en perfekt inhoppare. Lantz kanske kan spela något längre, säger Eklund som inte utesluter att mittfältaren kan vara med från start.
– Jag vill inte springa händelserna i förväg men ett tänkbart alternativ är att Marcus startar och att vi låter honom köra så länge han kan.

BoIS trupp: Ivo Vazgec, Niklas Uddenäs, Philip Andersson, Fredrik Svanbäck, Alexander Zaim, Thomas Raun, Fredrik Karlsson, Patrik Åström, Fredrik Liverstam, Mathias Andersson, Max Mölder, Martin Rudolfsson, Marcus Lantz, Luka Mijaljevic, Sonny Karlsson, Mohamad Zaaroura, Mathias Unkuri, Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani och Linus Olsson.

De som vill se matchen mot Trelleborg på plats kan åka med en buss som går från Kasernplan klockan 17.00. Bokar gör man på Kalles Servicebutik på Storgatan. De som av någon anledning inte kan eller vill åka till Trelleborg kan se matchen, som börjar klockan 18.30, på TV4 Sport.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser