Annons

Våravslutning för Selma

Under en klarblå himmel hade föreningen Selma nyligen våravslutning i Vallåkra. Medlemmarna började kvällen med en promenad i naturreservatet Borgen. Därefter besöktes Wallåkra Stenkärlsfabrik, som grundades 1864.
– Medan vi avnjöt en god smörgås och smuttade på vinet så berättade Åsa Orrmell, Wallåkras VD, historien som stenkärlsfabriken. Hon delade också med sig av sin egen personliga erfarenhet av verksamheten på ett mycket personligt och roligt sätt, säger styrelseledamoten Ina Zachhau som tillsammans med sina vänner även fick tillfälle att titta in i den stora ugnen som börjat fyllas.
– Det är en härlig plats och jag rekommenderar ett besök om man inte varit där tidigare, avslutar Ina Zachhau.


Föreningen Selmas våravslutning började med en promenad i naturreservatet Borgen i Vallåkra. Foto: Eva Hallkvist

Annons
 


Efter måltiden berättade Åsa Orrmell, Wallåkras VD, historien som stenkärlsfabriken. Foto: Eva Hallkvist

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser