Annons

Landskrontjej till EM

Ungefär samtidigt som den svenska EM-truppen i fotboll med bland andra landskronasonen Jonas Olsson lämnar sitt läger på Visby för att fortsätta sina föreberedelser i Göteborg åker den svenska JEM-truppen i rytmisk gymnastik till ryska Nizhny Novgorod.

Delegationen från Sverige består av gymnasterna Josefine Olsson, Landskrona Kvinnliga GF och Hannah Carlsson, Halmstad RG. Tränare är Jenny Engdahl-Petersson, domare Ludmila Ahlin som även är förbundskapten och Head of delegation, Rebecca Braun.
– På fredag förmiddag den 1:a juni börjar flickorna att tävla, berättar Jenny Engdahl-Petersson som då får se klubbkamraten Josefine Olsson tävla i boll och Halmstadtjejen Hannah Carlsson imponera med tunnband.
– Och på lördag kväll kör Hannah käglor och “Josse” band.

Annons
 

De tjugo bästa seniorerna i Europa och de tio bästa trupperna kommer också att vara på plats.
– Håll tummarna för att allt ska gå så bra som man bara kan önska sig, avslutar Jenny Engdahl-Petersson från Landskrona Kvinnliga GF och redaktionen utlovar att hålla samma tumme som alltid.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser