Annons

Surprise missar matchen mot Degerfors

Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani gjorde ett kort inhopp mot Hammarby efter att ha varit skadad. Efter matchen förklarade han dock att han inte var helt återställd och därför väljer tränare Henrik Larsson idag att låta den vindsnabba spelare vila då man möter Degerfors på bortaplan.
– Jag har en bit kvar innan jag kan gå 90 minuter. Jag skulle tro att det rör sig om ett par tre veckor, sade spelaren direkt efter matchen mot Hammarby i måndags.
På plussidan är att Patrik Åström är tillbaka efter att ha varit avstängd senast.

BoIS har BoIS en formkurva som pekar uppåt för tillfället men att möta Degerfors är ingen lätt uppgift. Det vet Henrik Larsson som aldrig vunnit med BoIS på Stora Valla.
– Visst, vi har vind i seglen och har skaffat oss bra självförtroende, men det gäller att vi är ödmjuka och inser vad som tagit oss dit, hårt arbete med andra ord och inser vi det så kan det bli en rolig kväll, säger han på klubbens hemsida.
– Det är möjligt att det blir ett annorlunda spel än mot Hammarby. Jag kan tänka mig att vi har mer boll än i senaste matchen men vi är på bortaplan och det är inte vi som ska stå för liret. Vi har en plan och om vi följer den då har vi bra chans.

Annons
 

Matchen som börjar klockan 19.20 visas på TV4 Sport.
Följande BoIS-trupp har åkt till Degerfors: Ivo Vazgec, Niklas Uddenäs, Max Mölder, Fredrik Liverstam, Philip Andersson, Linus Malmqvist, Alexander Zaim, Martin Rudolfsson, Fredrik Svanbäck, Thomas Raun, Mathias Andersson, Jesper Lundberg, Linus Olsson, Mathias Unkuri, Fredrik Karlsson, Fredrik Olsson och Luka Mijajlevic.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser