Annons

Dansa och pausa på karnevalen

Panetoz står för årets ”sommarplåga” hittills med sin Dansa Pausa. En låt som skulle kunna vara skriven för årets karneval där nyheterna är “action” och “slowmotion”. Under karnevalsfredagen kommer den att ljuda från live från scen, utlovar United Stage Artist i ett pressmeddelande.

Redan dagen innan har alla dansglada fått släppa loss till den elektroniska hiphopens okrönta kungar då den svenska duon Maskinen ställt sig på Rådhustorgets stora scen.
– Det känns helt fantastiskt och nästan lite overkligt att vi lyckades få igenom en bokning som denna,säger Sebastian Swärd, från karnevalsledningen i ett annat pressmedlande.

Annons
 

Panetoz har med singeln Dansa Pausa intagit förstaplatsen på Sverigetopplistan, på Spotify samt på iTunes.

Maskinen, som består av Herbert Munkhammar och Frej Larsson, slog igenom 2007 med debutsingeln ”Alla som inte dansar”. Singeln ”Krossa alla fönster” sålde guld och blev en av de mest spelade låtarna på radio. Det nya albumet ”Framgång & Efterfrågan” som släpptes i mars i år fick en 4:a av DN Kultur.

På karnevalens actionscen är ytterligare två lokala hip-hop-akter klara – Censur och Verse II.
Censur som består av Andreas ”Raddan” Radic och Daniel ”DKR” Rubin blandar svängiga electro-beats med rappande texter. Verse II frontas av Linus Karlsson och Kevin Sandgren.

Både Censur och Verse II fick många röster i vår artistomröstning på Facebook och vi lyssnar gärna till publiken när vi bokar, berättar Niclas Lundblad, arrangör.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser