Annons

Rör inte Lill-Olas

Socialdemokraterna och Byggfackens S-förening har bildat en aktionsgrupp för samling kring frågor som rör Erikstorp, Lill-Olas fritids- och rekreationsområde och Borstahusens camping.
Härom lördagen träffades man för första gången vid den fasta grillen på Lill-Olas och på lördag är det dags igen. Mellan klockan 10-12 finns på plats vid grillen igen och diskuterar hur man vill utveckla Landskrona och Norra Borstahusen, varför man vill bevara Lill-Olas som ett viktigt rekreationsområde för alla Landskronabor samt varför campingen bör vara kvar på platsen den finns idag. På programmet återfinns även en guidad tur i området av Bjarne Andersen som berättar om djur- och växtlivet. Denna sker klockan 11.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser