Annons

Surprise och Raun tillbaka efter skador

Idag möter BoIS Falkenbergs FF på bortaplan. Glädjande är att såväl Thomas Raun som Amethyst Bradley ”Surprise” Ralani är tillbaka efter sina skador. En som dock inte kan vara med på bussen till Falkenberg är Sonny Karlsson som är sjuk.

De två senaste säsongerna har det blivit storstryk då BoIS gästat Falkenbergs IP. 2010 blev det 4-0 till hallänningarna och förra säsongen slutade matchen 5-1 till hemmalaget.
– Vi är många i laget som varit med om de här två stora förlusterna och vi har pratat om det på träningen. Nu gäller det att vara fokuserad redan när vi går på bussen i Landskrona. Sedan måste vi spela enkelt i början. Vi har inte råd med att ge motståndarna en fördel, säger Henrik Larsson på klubbens hemsida.

Annons
 

Ikväll klockan 19.00 blåser domaren igång matchen och knappt två timmar senare vet vi om BoIS har brutit trenden eller om Falkenbergs IP fortsätter att vara en skräckarena.

BoIS trupp: Ivo Vazgec, Max Mölder, Niklas Uddenäs, Linus Malmqvist, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Fredrik Liverstam, Alexander Zaim, Mohammed Zaaroura, Fredrik Svanbäck, Thomas Raun, Mathias Andersson, Patrik Åström, Surprise Ralani, Mathias Unkuri, Linus Olsson, Fredrik Karlsson, Fredrik Olsson, Luka Mijajlevic.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser