Annons

Det händer idag

I dag hoppas vi att förmiddagens perfekta löparväder håller i sig till kvällen då det åter är  dags för Kalvinknatet med start och mål på Kasernplan.
Barn som går upp till och med femte klass är välkommen att delta i Kalvinknatet. Loppet är 1,2 km dock några hundra meter kortare för förskoleelever. 1:an, 2:an och 3:an i varje åldersklass får plakett samt extrapriser från Puma, Skånemejerier och Skånes Djurpark. Dessutom får segrarna möta de andra ortssegrarna i en final onsdag den 6 juni i Hässleholm i samband med Poks Memorial Folksam Challenge.  Alla deltagare i loppet får medalj, ”en tuff T-shirt” och dryck från Skånemejerier när de kommer i mål. Första start klockan 17.30. Efteranmälan kan göras i sekretariatet hos IF Kronan senast en timme innan start.

För de lite äldre som är nyfiken på årets karnevalskreatör, Dennis Westerberg,  håller han  idag “egoföredrag” på Pumphuset klockan 19.00.

Gitarr virtuoserna avlöser varandra. Jojje Wadenius har precis lämnat stan för att ikväll ge plats åt Janne Schaffer i kyrkan när han spelar hyllningslåtar till Ted Gärdestad i programmet “För kärlekens skull”. Janne Schaffer, gitarrgigant i världsklass, slår an det första ackordet klockan 19 och med sig har han Marika Willstedt samt Johan Boding.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser