Annons

Ny styrelse i konstföreningen

I dagarna håller styrelsen för Landskrona Konstförening som bäst på att ställa i ordning i konsthallen inför vårens utställning, Skulptur– Foto – Måleri, vilken har vernissage på lördag och som sedan visas fram till den 10 juni.  Mer om utställningen kommer vi att berätta efter morgondagens presskonferens.

Nyligen höll föreningen som fyller 80 år under 2013 sitt årsmöte på föreningshuset Plantan och efter detta har styrelsen följande sammansättning: Mia Widell – ordförande och medlemsansvarig,                  
Lennart Landin – vice ordförande samt  marknadsföringsansvarig, Jens Basse – kassör, Håkan Karlsson – sekreterare, Maria Goldstrand – vice sekreterare, Per Rossling – grafisk formgivare, Kenneth Hansson – marknadsföring, Ingrid Söderberg – klubbmästare samt övriga ledamöter Anette Elmgren, Ann Jönsson, Lena Sperling och Göran Rossling. 

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser