Annons

Våren firas med marknad på Gläntan

Tommy Persson som driver Allt i Gläntans Wärdshus vid norra infarten till Landskrona arrangerar imorgon lördag en vårmarknad tillsammans med ett flertal näringsidkare i regionen. Det kommer att finnas närproducerad mat och dryck, växter, smycken och inredning med mera.
– Jag ville göra något för att locka folk till vår del av staden och jag har fått många som vill vara med, säger Tommy Persson som slår upp portarna klockan 10.00 på lördagen.
– De har lovat fint väder så grillen åker också fram. Det är meningen att det ska bli en dag för hela familjen. Här kommer att finnas något för alla. Samarbetspartnerna, som han kallar de övriga utställarna, kommer från hela regionen.
– Hit kommer handlare från centrum och även från Ven. Men vi har även de som kommer från regionen runt ikring, upplyser Tommy Persson som har öppet till klockan 16.00.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser