Annons

Aquarello underhöll på allsångscafé

Verdandi höll sitt tionde Café sjung mé på söndagseftermiddagen och som vanligt hade stora festsalen på Folketshus i Landskrona varit välfyllden god stund innan klockan två när Bälgadraget drog i gång eftermiddagen med Köpenhamnermarsch.

Musikkryss med lite lagom svåra frågor avlöstes med allsånger med bra tryck då hela kören satt med i publiken.
– Efter en god första halvlek bjöds det som vanligt på kaffe med hembakat, berättar Roger Lindskog från arrangerande Verdandi.

Annons
 

Klockan slog tre och det var dags för gästartisternas framträdande. Kören Aquarello hade fått ett sent återbud från sin ordinarie körledare som satt fast någonstans i Mellanöstern. Detta gjorde att man väckt vikarierande dirigenten Lennart Lundholm i tidiga morgon stund. Av detta märktes dock inget, kören framförde både psalmer, joik och mer populära låtar som till exempel, “Ta mig till havet”.

Efter ytterligare musikkryss och allsång avslutades eftermiddagens café med en inbjudan till publiken att inte misströsta, det blir mer allsång.
– ”Sommarsång i Landskrona” kommer förhoppningsvis att fylla Slottsparken med folk både den 27/6 och 18/7. Välkomna då, avslutar Roger Lindskog.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser