Annons

Andra raka förlusten för BoIS

BoIS inkasserade sin andra raka förlust på måndagskvällen då Brage vann med 2-1 på Domnarvsvallen i Borlänge. Det var hemmalagets Dragan Kapcevic som sänkte de randiga i första halvleken. 1-0 kom av anfallaren redan i matchens andra minut och en dryg kvart senare gjorde han sitt och Brages andra mål inför de 1643 åskådarna. I slutet av första halvleken tog BoIS över mer av spelet och hade ett par halvchanser. Sanningen är dock att de två avslut man hade gick utanför.

I andra halvlek bevakade Brage sin ledning och de randiga kunde flytta fram positionerna. Pressen blev allt hårdare och det var inte på något vis orättvist när en Bragerensning i försvaret inte gick bättre än att bollen hamnade hos Fredrik Olsson som kallt bredsidade bollen in i målvaktens bortre burgavel.
Efter målet blev det mer fart i matchen och BoIS jagade en kvittering och inbytte Sonny Karlsson var mycket nära vid ett tillfälle. Bästa chansen hade dock Thomas Raun som fick på en halvvolley som träffade ribbans ovansida.
BoIS blev även denna match bestulen på en straff då Fredrik Olsson gjordes ner i straffområdet. Domare Mohammed Al-Hakim vinkade dock avvärjande.

Annons
 

Trots nästan fem minuters tilläggstid lyckades BoIS inte kvittera och därmed har laget fått den start de inte ville ha och som inte många trodde på efter den lyckade försäsongen.
– Känslan av déjà vu infinner sig. Vi har inte råd att ge motståndarna två mål i handicap om vi ska vinna några matcher. Därför måste vi vara mer på alerten från start, säger BoIS tränare Henrik Larsson och kommenterar Brages mål.
– Det första är ett långskott som Ivo Vazgec borde ta och det vet han om. Vid det andra halkar en av våra försvarsspelare och hittar då in bakom vårt försvar och straffar oss.

Henrik Larsson vill dock inte trycka på alarmknappen ännu.
– Vi tar med oss vår andra halvlek då vi är mycket bra. Jag tycker att ett oavgjort resultat hade varit rättvist. Men nu fick vi inte med oss några poäng men kan inte gräva ner oss för det. Det gäller nu att ladda om och se till att vi visar vad vi kan när vi tar emot Varberg om en vecka.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser