Annons

Framtidskommission gästade gymnasiet

På onsdagen gästade delar av regeringens framtidskommission Landskrona. Anledningen till besöket var att man var intresserad av vad Landskrona stad har gjort för att förbättra skolundervisningen för barn med utländsk bakgrund och vad man kan lära sig av detta arbete.

I Allvar Gullstrandsgymnasiets aula hölls med anledning av besöket en paneldebatt med Torkild Strandberg (FP), kommunstyrelsens ordförande och Britt-Marie Johansson som är pedagog inom modellklasserna och projektet Utsikter på Pilängsskolan. I panelen satt även Mernosh Saatchi, medlem i Framtidskommissionen, Patrick Joyce, utredare i Framtidskommissionen med ansvar för integration samt Jens Dietrichson, doktorand vid Lunds universitet som sedan 2006 arbetar med utvecklingen av förebyggande arbete och samverkan inom ramen för PArT och med utvecklingen av Utsikter.

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser