Annons

Klart med BoIS motstånd på lägret

På måndag åker BoIS på träningsläger i spanska Malaga och förutom finslipning inför premiären har de randiga två träningsmatcher på schemat. Onsdagen den 28 mars möter de UD Marbella som håller till i den spanska fjärdeligan och den 31 mars är det Balompedica Linense som ligger i tredjedivisionen som står för motståndet.

Truppen kommer att bo och träna på en anläggning som heter Hotel Blue Bay Banus och en som varit där nyligen är BoIS före detta tränare Patrik Johansson som numera arbetar på LA Travel, vilka arrangerar träningslägret.
– Vi hade ett liknande uppdrag för Djurgården för en vecka sedan och då var jag nere och tittade på faciliteterna. Det ser mycket bra ut. Laget har tillgång till en fullstor plan samt en sjumannaplan intill, säger Patrik Johansson till Landskrona Direkt.
Hemresa sker måndagen den 2 april.

Annons
 


Foto: Patrik Johansson, LA Travel

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser