The Ark gitarrist på stadshuset

En av vårens stora konstragare vid sidan om Konstrundan kan i Landskrona bli Mikael Jepson från The Ark som redan i helgen ställer ut sin konst i stadshuset.

Mikael Jepson är nog mest känd som gitarrist från rockbandet The Ark, men har under en längre tid varit verksam som konstnär parallellt med bandet. Mikael har haft flera utställningar runt om i Sverige och har på senare blivit väldigt uppmärksammad som konstnär och designer i både media och konstnärskretsar. Dels för sin enklare stilrena konst men även för sina målningar på annorlunda material.
– Jag bryr mig inte om regler, som jag bara tror är hämmande. Jag antar att det är vår musik som speglar av sig, då vi alltid har gått vår egen väg. Det som jag kommer visa upp här är en blandning från olika utställningar men även en del helt nya verk som ingen sett tidigare, säger Mikael Jepson.

Komkonst, kommunanställdas konstklubb, stävar efter att visa lokala konstnärer. Eftersom Jepson är nybliven Landskronabo föll det sig naturligt att bjuda in honom i samband med vårt årsmöte. Styrelsen har även köpt en tavla av Jepson som ingår bland vinsterna i medlemslotteriet.

Vernissage i konstnärens närvaro i stadshusets foajé är det på söndag den 25 mars kl.14.00. Utställningen visas sedan under tre veckor.

Till arkivet