Annons

HSB satsar på seniorboende i Glumslöv

HSB Landskrona har förvärvat tomten Handelsmannen 1 i Glumslöv, mer känd som Trekanten i Glumslöv. HSB planerar att uppföra 30-40 seniorbostäder i flerbostadshus på tomten.
– Det stora intresse som visats för seniorbostäder i Glumslöv, bland annat genom byalagets och pensionärsföreningarnas olika aktiviteter ger oss ett bra utgångsläge för att arbeta fram ett attraktivt bostadsprojekt i ett centralt läge i samhället, säger Kenneth Håkansson vd för HSB Landskrona.

Detaljplanearbetet och utformingen av bostadsprojektet tar nu vid och kommer att bedrivas i nära samarbete med Landskrona Stad, byalaget och pensionärsföreningarna i Glumslöv och arkitekterna på Magasin A, säger vidare Kenneth Håkansson.

Annons
 

Vi noterar i sammanhanget att HSB Landskrona även har för avsikt att inom nära framtid att börja bygga ett +55 boende i Häljarps parkstad.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser