Annons

Magnus Uggla till Citadellet

Så var det äntligen klart med en sommarkonsert på Citadellet. Den 10 augusti står Magnus Uggla på scen i Landskrona.

Enligt ett pressmeddelande på måndagsförmiddagen kommer det bli en hitkavalkad ända tillbaka till 70-talet.
– Magnus Uggla plockar de flesta låtarna från sina plattor från sent 70-tal/tidigt 80-tal, kryddat med nya favoriter från ”Innan Filmen Tagit Slut…” och bjuder på en sanslös rockshow, står det att läsa.

Annons
 

– Som jag har längtat. Sen de två klubbspelningarna i julas har jag gjort mig tillgänglig varenda dag och tjatat på att få komma hemifrån. Äntligen har någon gjort sitt jobb och levererat världens härligaste sommar. Det kommer bli toppen!, hälsar Magnus Uggla genom pressmeddelandet.

Som medarrangör för konserten står Landskrona Slott AB. Konsertbiljetterna släpps på onsdag via Ticnet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser