Annons

Årsmöte hos Friluftsfrämjandet

Mingel med värmande blåbärsoppa inledde Friluftsfrämjandets landskronaavdelning årsmöte, som i söndags avhölls med god anslutning i Scoutboet på Citadellområdet.

Ur verksamhetsberättelsen framgår att även under det gångna året ”I Ur och Skur” samt Mulleverksamheterna inom barnomsorgen dominerat, liksom i högsta grad vuxenaktiviterna med månadsvandringar i närområdet, som lockat ett ökat antal deltagare samt alpresan till Uttendorf i Österrike.

Annons
 

Vidare kan noteras att även årets alpresa i början av augusti snabbt fulltecknades. Omval av hela styrelsen liksom övriga befattningshavare, innebär bl.a.att Elisabeth Andersen även under det kommande året sköter ordförandeklubban.


Elisabeth Andersen kommer även i år att svinga ordförandeklubban hos Friluftsfrämjandets landskronaavdelning. Foto:Jan-Erik Mattsson.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser