Annons

Landskronaåkare till skidlandslaget

För några dagar sen blev Felix Elofsson från Landskrona Skiclub uttagen till landslaget i freestyle. Felix Elofsson, som går på skidgymnasiet i Järpen, ska starta i världscupen som går av stapeln den 9-10 mars och är även nominerad till parallelltävlingen i junior-VM i Valmalenco i Italien den 25 mars. Han stod förra helgen för sitt hittills bästa resultat i karriären när han kom sjua i Europacupen i Finland.

Värt att nämna när det gäller Landskrona Skiclub är också att Ebba Månsson i helgen direktkvalificerade sig till finalen i ungdoms-SM för 14-15 åringar. Hon kommer att starta i första gruppen i slalom och storslalom och i den andra gruppen i störtlopp och super G när finalen avgörs den 26-31 mars i Klövsjö-Vemdalen.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser