Annons

Ny BoIS-seger

BoIS förlustfria svit håller i sig. I lördags besegrade man Lunds BK med 2-1, ett resultat med mersmak för BoIS. De randiga tog ledningen i första halvlek efter att testspelaren Armin Pasagic hittat Mathias Unkuri som gjorde 1-0. I andra halvlek lyckades en Lundaförsvarare slå bollen i eget mål innan man fick ett tröstmål. Det var dock ingen tvekan om att BoIS var det bättre laget och vinsten var klart rättvis.
– Vanan att vinna har vi nytta av även om resultatet inte alltid är viktigast, säger BoIS tränare Henrik Larsson, som var nöjd med spelet men hade gärna sett fler mål.
Noterbart är att målvakten Amr Kaddoura gjorde sin första a-lagsmatch och fick godkänt i betyg. På lördag klockan 12.00 är det dags för nästa träningsmatch då BoIS tar emot LB 07 på konstgräset i Häljarp.

Annons
Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser