Annons

Möt Martin Bogren

Just nu visas Martin Bogren bilder Lowlands på Landskrona konsthall. På onsdag, den 29 februari, klockan 18.30, kan du höra honom själv berätta om utställningen.

I Martin Bogrens Lowlands möter vi en bildberättelse som spelar mellan dokumentärt, drömskt och högst personligt. Under flera år återvände Bogren till sin barndomsby i Skåne och i de subjektiva skildringarna möter vi Bogrens minnen, men även de människor som fortfarande lever kvar i byn.

Annons
 

Bogrens svartvita bilder har hos många betraktare framkallat en känsla av att kliva in i en annan värld där tiden tycks ha stått stilla. Utställningen har innan den kom till Landskrona visats  på Fotografiska museet i Stockholm.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser