Annons

Säsongen över för Lejonet

Lejonet kunde igår besegra Tågaborg med 6-3. Nu hade hemmalaget massor av mål att ta in på Frosta för att nå den eftertraktade playoff-platsen. Något som alltså inte lyckades och därmed är säsongen över för stans hockeylirare.

Detta var missarnas match från Lejonets sida utan att ta bort Tågaborgs målvakt Marcus Pettersson fina insats. Han motade hela 85 skott. Lejonet missade ett antal läge då man hade öppet mål. I jakten på många mål så glömde man sin defensiv så Tågaborg tog lite överraskande ledningen drygt halvvägs in i första perioden. Lejonet lyckades kvittera innan paus. Andra blev lika jämn målmässigt som första. Det var inte förrän i tredje det börja hända saker. Då började frustrationen visa sig bland Lejonetspelarna.  Ett större bråk bröt ut efter åtta minuter  då tre spelare i vardera lag fick fyra minuter vars för roughing.

Annons
 

Säsongens sista match kan inte få godkänt även om Lejonets hade det mesta av spelet.
Viljan att vinna var det inget fel på men tyvärr fokuserade man inte rätt. Nu är det färdigspelat för denna säsong eftersom Kallinge/Ronneby vann med bara 6-3 dom också mot Frosta. Därmed skilde det 14 mål till Höörlagets fördel som nu får rikta in sig på playoff till division  och Lejonet får ta nya tag till nästa säsong.

MATCHFAKTA

Resultat: 6-3(1-1, 2-2, 3-0)
Målgörare: Lejonet: Mattias Hermansson 2, Jesper Wentzel, Mikael Gath, Mickael Andersson och Linus Westerlund
Tågaborg:  Håkan Ejneborn, Niklas Nerholt och Robert Kristiansson
Skott: 91-24
Utvisningar: Lejonet: 9 x 2min 1 x 5min 1 x 20 min   Tågaborg: 12 x 2 min
Publik 128

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser