Polisens UN-grupp gjorde

Under tisdagsförmiddagen stoppade Landskronapolisens ungdoms- och narkotikagrupp en bil som lämnade Axeltofta koloniområde.
I bilen färdades en körkortslös 41 årig man. Misstanke om drograttfylleri uppstod då mannen verkade påverkad av någon form av narkotika varpå han medtogs till polisstationen för urin- och blodprovstagning.
 
I den koloni som mannen just lämnat utförde UN-gruppen en husrannsakan. Där anträffades det cirka 20 gram vitt pulver som tros vara amfetamin. Mannen misstänks nu även för narkotikabrott av normalgraden beroende på mängd och substans. Han är även misstänkt för grov olovlig körning då han saknar körkort och blivit rapporterad vid flera tidigare tillfällen.
 
Mannen erkände samtliga brott och släpptes under eftermiddagen efter förhör.

Till arkivet